jeshhh which agency offered you this?
or.. was it some student organization?
ah i just hate it when they offer something and put only a name to it.. no info.. i mean, all of them send their reps to trips they offer - is it THAT hard to take some pics?!
anyways.. here's what i've found
Pelikan
Corner
Bilici
and.. OMG i've found an awfull review for this Bilici hotel.. you have to read this in Serbian to realize what i mean (any attempt to translate it would ruin the dramaturgy) lol
t;line-height:100%">
dakle- uzas!
gajili smo kucne ljubimce (citaj paukove, gliste, kojesta jos- jedan ortak je cak imao puza u ''kupatilu'')... ja sam padala u nesvest od vrucine dok dodjem od hotela do centra, za sta treba min 20min, a hlada nigde...
jedan casav- predratni, zuti se ko dukat, sa sumljivim flekama, ne menja se- cak ni kad trazis, tus iznad WC solje, okolo su sve privatne kuce, i dzamija pod prozorom, tako da smo svako jutro imali budjenje u 5...
hrana- pa ustala sam dvaput za dorucak i to ne slucajno- kuvano jaje koje ti daju se zeleni, kuvar je non-stop naduvan, prvi dan 10 maslina- smanjivalo se postepeno i doguralo na tri, kriskica paradajza i krastavca (po principu jedan paradajz na 10 ljudi), salama "pseca radost"...
jedino sto je stvarno extra je bazen- uzivancija sto posto, prostran a ne kao po ostalim hotelima...
sve u svemu- i kamp je bolji!
Reviews for Pelikan are not that bad but still.. these are all 2* hotels and i guess not as cheep as i'm sure you can find from here